Terminstart för nybörjare

Postat: 2011/08/19 av papperskorgen i Nyheter
Etiketter:,

Måndagen den 5:e september kl. 19:00 börjar terminen för nybörjare. Vi är då inomhus i Mariebergsskolans stora gymnastiksal. Åldersgräns 16år.

Varmt välkomna alla som vill prova på!

kommentarer
 1. Johan Hansson skriver:

  Hej! Jag har precis hittat er! Såg att nybörjare börjar träningen 5 sept! Men eftersom jag är lite sen av mig ;=) När det gäller sådana här saker!Kan jag komma måndagar! Förutom 19 sep. Då ni har varit i Sthlm!

  • Marcus skriver:

   Hejsan!
   Det är aldrig försent att börja träna. Du är välkommen och vi kör på onsdag kl 1730-1900 i Mariebergsskolans stora sal.

   • Johan Hansson skriver:

    Hej!
    Jag hade tänkt att komma till er träning på Ons. Men blev genom förkyld i Tisdags. Är fortfarande inte kry. Men så fort jag blir bättre så kommer jag på en av era träningar!!! Har kollat lite på You tube! Om Ninjutsu tekniken. Verkar passa mig!!!

    Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s