Godan/5 dan

Postat: 2014/05/05 av yamabushisweden i Uncategorized
GRATTIS!

GRATTIS!

Bra jobbat Madelene! Grattis Bujinkan Filipstad dojo som nu fått en ny Shidoshi. På bilden poserar Madelene med provförrättaren Nougochi sensei. En av de sk ”Shitennou” eller fyra kungarna (numera tre). Med andra ord en av Hatsumi sokes närmaste instruktörer.

4/5-2014 under sin resa till Japan klarade Madelene av ”Sakki-testet” , förmågan att undvika ett hugg/slag bakifrån mot huvudet. Madelene önskas stor framgång som ny Shidoshi för sin dojo efter att ha deltagit på träningar med Bujinkan Björn dojo under en tid.

På resan är tre stycken till med varav Caroline som tränar i Bujinkan Björn dojo har graderats till 4 dan. Stort grattis önskar Bujinkan Björn dojo även Caroline! Övriga som är med är Patrik (Bujinkan Filipstad (fd Björn) dojo och Sigrid tränande i med Bujinkan i Göteborg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s