25/10-15 Självförsvarsseminarium IFK Skoghall F-14

Postat: 2015/10/26 av yamabushisweden i Uncategorized
Om det händer, någon angriper dig! Mentala förberedelser: Tänk att det kan hända, förebygg det, se hur du hanterar det och klarar dig. Fysiska tekniker: Kontra mot: Fot, skrev och ÖGON. Skrik på hjälp, klös och bit. SPRING!

Om det händer, någon angriper dig!
Mentala förberedelser: Tänk att det kan hända, förebygg det, se hur du hanterar det och klarar dig.                                                                                                              Fysiska tekniker, kontra mot: Fot, skrev och ÖGON. Skrik på hjälp, klös och bit. SPRING!

Intäkten från seminariet donerades efter tjejernas önskemål till Planinternational Sverige ”För flickors rättigheter”, 1000kr. Bra jobbat tjejer och välkomna att träna med oss i Bujinkan Kuma dojo Karlstad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s