Instruktörer

imageMarcus

”Shizen no kamae” eller Shizen ready to go”. En daglig position som vi inom Bujinkan KUMA dojo företrädelsevis använder som våran grundställning eftersom det är den mest vardagliga positionen vi har.

Hejsan!

Roligt att du tittar in på våran hemsida, hoppas du även söker upp oss på våran träning men även facebook och twitter för mer dagsaktuell information.

Jag heter Marcus och är 46 år. Jag har tränat Bujinkan budo taijutsu eller Ninjutsu  sedan 1992. Jag fick arten presenterad för mig i det militära av Björn (grundaren till våran dojo) som efter det blev min tränare för 13 år framåt. Jag fastnade för den funktionalitet som fanns och den smärta som Björn framkallade i sitt utförande.

Mycket har hänt sedan dess och artens djupa filosofi är idag en livsstil för mig omfattande träning, hälsa och balans i livet och sätttet at se på världen.

Just nu studerar jag Basmedicin och till kostrådgivare inom LCHF och PALEO. Inom arten Bujinkan söker jag att utveckla min förmåga hos Bujinkan ZERO point dojo och Rob Renner Shihan liksom Nagato Shihan och självklart Masaki Hatsumi SOKE (stormästare).

Jag har en bakgrund i det miltära som infanteriofficer med flera olika instruktörsuppdrag såsom Överlevnad, firnings- och topprepsklättring, prickskytte och närkamp.

Ledordet för Bujinkan KUMA dojo är: Funktionalitet.

  • Shihan 10dan (Mästerinstruktör) 2015
  • CrossFit Level 1 trainer, CrossFit gymnastic trainer och CrossFit endurance trainer.
  • Militär närkampsinstruktör sedan 2003
  • Överlevnadsinstruktör 1994
  • Firning- och topprepsklätter examinator 1996
  • Polisiär skjut- och självskyddsinstruktör sedan 2008

Tel: 070-3193339

Caroline

  • Shidoshi 5 dan (Instruktör)

Välkommen!

E-mail: kuma@bujinkankarlstad.se

Facebook: Bujinkan KUMA dojo Karlstad eller/och Bujinkan KUMA dojo Karlstad IF

Twitter: Bujinkankd